top of page

Klassinen ja urheiluhieronta

Hieronta on kokonaisvaltainen hoitomuoto, jolla voidaan helpottaa lihaskireyksiä, lievittää kipua, edistää liikuntasuorituksista palautumista, ennaltaehkäistä vammojen syntyä sekä rentouttaa kehoa ja mieltä. Hieronnan on todettu vaikuttavan suotuisasti myös stressin määrään ja unenlaatuun.

Voit saada hieronnasta apua esimerkiksi:

- lihaskipuihin

- etätyön aiheuttamaan niska-hartiaseudun jäykkyyteen

- päänsärkyyn ja migreeniin

- rajoittuneeseen liikkuvuuteen

- nivelkipuihin

- stressin lievitykseen

​​

Hoidoissani sovellan hierontatekniikoita jokaisen asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Käytän perinteisten hierontaotteiden lisäksi passiivisia venytyksiä, mobilisoivaa hierontaa sekä triggerkäsittelyä.

Hieronta voi olla tavoitteelisempaa kiputilan hoitoa tai kokonaisvaltaista rentoutumista. Räätälöin hoidon aina yksilöllisesti juuri sinulle. 

Klassinen ja urheiluhieronta
Purentalihashieronta Tampere

Purentalihasten hieronta

Purentalihasperäisten ongelmien taustalla on usein bruksaus eli hampaiden narskuttelu ja yhteenpureminen. Hieronnalla voidaan lievittää purentaan osallistuvien lihasten kireyttä ja siten helpottaa mahdollisia oireita, kuten:

- Kasvokipu

- Jatkuva päänsärky

- Niska-hartiaseudun vaivat

- Leukanivelen ongelmat

- Korvakipu tai tinnitus

- Huimaus

Hieronnan aikana käsitellään purentalihakset ulko- ja sisäpuolelta, niska-hartiaseutu, kallonpohja, kaula, rinta sekä tarvittaessa muita ongelma-alueita. Suun sisältä purentalihakset käsitellään allergiavapaiden kumihanskojen kanssa.

bottom of page