top of page

Minun tarinani

Kasvoin Meri-Lapissa, josta kiinnostukseni luontoon, kulttuureihin ja matkailuun kuljetti minut opiskelemaan restonomiksi Tampereelle ja seikkailemaan maailmalle. Nautin nuoruudestani Madridin sykkeessä ja Thaimaan rannoilla, opin Espanjaa palvellessani hotelliasiakkaita Kanarialla, reppureissasin Väli-Amerikassa ja kalliokiipeilin Uudessa-Seelannissa, Laosissa ja Kanadassa.

Nyt nautin rauhallisesta elämästä Pyhäjärven rannalla ja työskentelen itselleni merkityksellisessä ammatissa hierojana. Vapaa-ajallani olen elämäntapaliikkuja. Kiipeilyn lisäksi pidän erityisesti joogasta, taitoharjoittelusta ja kehonpainotreeneistä. Liikunnan vastapainoksi luen kirjoja, askartelen, samoilen luonnossa ja vietän aikaa läheisteni parissa.

Yksi tärkeimmistä arvoistani on kokonaisvaltainen hyvinvointi. Sen edistäminen on minulle intohimo ja tiesin jo pitkään haluavani työskennellä hyvinvoinnin parissa. Hierojan työ kiehtoi sen käytännönläheisyyden vuoksi ja päädyin opiskelemaan ammattiin Espanjan aurinkorannikolla suomalaisessa urheiluhierojakoulussa.

 

Hierojana koen olevani elementissäni – saan kohdata ihania asiakkaita ja auttaa heitä voimaan paremmin. Tavoitteenani on edistää kehosi toimintakykyä, tuoda helpotusta kipuihin ja rentoutusta arkeen. Hoitotapani on kokonaisvaltainen ja suunnittelen hieronnan aina yksilöllisesti juuri sinulle. Pyrin löytämään syyt vaivojesi taustalla ja hoitamaan ne tehokkaasti, mutta lempästi. Annan sinulle myös vinkkejä ja harjoitteita kotiin vietäväksi.

Lämpimästi tervetuloa vastaanotolleni Papinkadulle!


Hieronnan ajanvaraukseen pääset tästä.

Voit myös tiedustella sinulle sopivia aikoja ottamalla minuun yhteyttä.

Hieroja Elisa Kuusela
Hieroja Elisa Kuusela

Koulutukset

Purentatoimintahäiriön ja leukanivelen hoito, hengitys. Kirsi Vaalio 2021.

Koulutettu hieroja. Sport Massage Institute of Finland 2020.

- Urheilijan lihashuolto

- Tuki- ja liikuntaelimistön ongelmat ja hoito

- Nivelten liikkuvuuden edistäminen

Movement and performance therapy specialist. RehabU 2020.

Toiminnallisen harjoittelun personal trainer. Spartan Academy 2016.

Restonomi. Tampereen Ammattikorkeakoulu 2015.

Kouluttaudun jatkuvasti lisää voidakseni tarjota sinulle mahdollisimman asiantuntevia ja laadukkaita palveluita.

Lue lisää tarjoamistani palveluista.

bottom of page